Egen buss
Hotel
Tallinn
Riga
Vilnius
Aktiviteter
  Guidning
Studiebesök
Restauranger
Spa
Att ta sig runt
Kul & Kuriosa
 
   
 
 

Pühajärve Recreation Center

   

Läge:
SPA hotellet Pühajärve ligger beläget i Otepää i södra Estland och är byggt i en gammal herrgård från 1400-talet, alldeles vid sjön Pühajärvs (Den heliga sjön) strand.

Om hotellet
Hotellet har 86 dubbelrum och 12 sviter. Sju av sviterna har bastu på rummet och paronamafönster med utsikt över sjön. Det finns rum för handikappade och allergiker och hotellet är rökfritt. Alla rum har modern indredning, directdial telefon och kabeltv.

SPA behandlingar:
En av hotellets specialitéer är deras behandling av kroniska led-, muskel- och periferiska nervsystemsjukdomar. De är även bra på stressterapi. Förutom de vanliga behandlingarna finns även akupunktur och orientalisk massage.
Skönhetssalongen erbjuder frisör, manikyr, pedikyr och ansikts- och kroppbehandlingar.

Restaurang:
För den törstiga finns en lobbybar i foajén.
Hotellets restaurang har 110 platser och serverar frukost, lunch och middag. Den består av tre stycken salar, viiralts, parkett och barsalen, varav den sistnämda har en mysig bar. Om efterfrågan finns går det att anordna födelsedag- och bröllopsfester, banketter, företagsfester m.m.

Konferens:
Hotellet har tre konferensrum med sammanlagt 190 platser. Alla tre är utrustade med modern audio-video utrustning och andra nödvändiga hjälpmedel.

Övrigt:
Hotellet har bevakad parkeringsplats. Gratis WIFI förbindelse i baren och konferenscentret. Det finns möjlighet att ta med sig husdjur.

Adress: Haapsalu, Ranna tee 2

Prisnivå: Gäller per person