Egen buss
Hotel
Tallinn
Riga
Vilnius
Aktiviteter
  Guidning
Studiebesök
Restauranger
Spa
Att ta sig runt
Kul & Kuriosa
 
   
 
 

Fra Mare SPA hotell

   

Läge:
Fra Mare är ett hälso- och vilocentrum som ligger med 1,6 km från den romantiska och pittoreska staden Haapsalu och med 10 mils avstånd till Tallinn. Hotellet är specialister på stt behandla trötthet och stress. Hotellets omgivningar är härlig barrskogsvegetation, men det ligger även alldeles intill Paralepas strand.

Om hotellet
Det har 86 mysigt inredda rum. Det finns familjerum och trebäddsrum förutom dubbel- och enkelrummen. Ett standardrum innehåller skrivbord, tv, telefon, WC, dusch med golvvärme. I rumspriset ingår frukost och möjligheten att använda havsvattensbassängen kl. 6-22.

SPA behandlingar:
Hotellet har alla behandlingar som ett vanligt spahotell har att erbjuda. Hotellet har gym, pool och bastu. Det finns även en skönhetsavdelning där du bla. kan få manikyr och klippa dig.

Restaurang:
Hotellets lobbybar är inredd som en park, men gatlampor och parkbänkar med bord i gjutjärn. Bredvid lobbybaren ligger a la carte restaurangen där all mat serveras. Rummen har fönster från golv till tak och har vackra gardiner i regnbågens färger bakom vilka skymtar havet.

Konferens:
Det finns två rum på hotellet som kan hyras och användas i konferens eller festsammanhang. Rummen har tillsammans plats för 85 gäster.

Övrigt:
Hela hotellet har en mysig inredning med vackra tavlor och belysningar. Personalen ger ett varmt välkomnande!

Adress: Haapsalu, Ranna tee 2

Prisnivå: Gäller per person