Egen buss
Hotel
Tallinn
Riga
Vilnius
Aktiviteter
  Guidning
Studiebesök
Restauranger
Spa
Att ta sig runt
Kul & Kuriosa
 
   
 
 

Upptäck Tallinn & SPA på Ösel; 2 n Tallinn +5 n SPA

   


Härlig upplevelse för dig som är nyfiken på Tallinn, vill se mer av Estland och njuta av kvalitetsspa. Starta med 2 nätter i Tallinn, därefter 5 nätter på lyxiga Grand Rose SPA i Kuressaare på vackra Saaremaa (Ösel). Här får du mycket för pengarna!

Mysiga L'Ermitage Hotell, beläget nära Gamla Stan i Tallinn. Hotellet är lagom stort, fräscht och beläget knappt 5 minuters promenad från Gamla Stan. I Tallinn njuter du av att strosa runt bland mysiga kullerstensgränder, vackra kyrkor och välbevarade hus. Kopplar av på någon av alla mysiga caféer och krogar. Gör ett besök till konstmuséet KUMU eller Seaplane harbour med allehanda sjö- och luft-farkoster.

Fortsätt sedan till staden Kuressare på Saaremaa (estniska namnet på Ösel). Här väntar 5 nätter på sköna Grand Rose SPA som ligger centralt beläget i den lilla staden.

Här kopplar du av med lyx i Rosens Tecken. Detta passar dig som vill unna dig gott i lugn och harmonisk miljö. Njut under besöken i SPA & Sauna Centret med bubbelpool, japanskt bad, avkopplingspool med saltvatten, aromabastu, ångbastu & finsk bastu. Ta gärna ett dopp i kallvattens-tunnan eller friska upp dig genom att vända en hink isande vatten över huvudet. Här får du både sköna behandlingar och de förfriskning du önskar i SPA centrets bar.

Kuressaare är en mysig liten stad med mycket karaktär. Här finns mysiga caféer och restauranter att prova. Ett besök till den fina borgen, marknaden mer mycket hantverk är nästan obligatoriskt. Gillar du mer aktiviteter är det prefekt att hyra cykel eller spela golf eller tennis.

Spara gärna hårklippningen till besöket här. På gatan bakom det lilla torget huserar flera frisörer som alla är väldigt duktiga och priserna är oförskämt låga.

I resan ingår:
-2 nätter på L'Ermitage Hotell i Tallinn
boende i dubbelrum inkl frukost

-5 nätter på Grand Rose SPA i Kuressaare, Ösel
I SPA paketet ingår
-Boende i bekvämt dubbelrum
-Frukost och lunchbuffé (husmanskost)
-Fri tillgång till Rose Garden SPA & Sauna Center 08:00-22:00
-Totalt 10 behandlingar per person

Det här är absolut avkoppling på alla plan!

Pris: från SEK 6 595:- inkl flyg från Stockholm, Oslo eller Köpenhamn. Fråga oss om priser från Göteborg!

Varmt välkommen med dina frågor, önskemål eller bokningsförfrågan på telefon 031-775 2715 eller mail info@estlandspecialisten.se

Varmt välkommen till Estland!

Intresserad av andra alternativ? Läs mer om våra erbjudanden:

Kombi-resa 3 nätter SPA + 2 nätter i Tallinn

Lång SPA Weekend Tallinn, Estland

SPA i Budapest

Kombinationsresa Riga & SPA i Jurmala, Lettland

 

 


 

Grand Rose SPA hotel
Grand Rose room
Grand Rose SPA & Sauna Center
Biskopsborgen, Kuressaare, Saaremaa (Ösel)