Egen buss
Hotel
Tallinn
Riga
Vilnius
Aktiviteter
  Guidning
Studiebesök
Restauranger
Spa
Att ta sig runt
Kul & Kuriosa
 
   
 
 

Tallinn Viimsi SPA hotell

   

Läge:
Sedan Tallinn Viimsi SPA öppnade 2002 har det varit en självklar favorit. Hotellet ligger på Viimsi halvön drygt en mil från centrala Tallinn och cirka 13 km från flygplatsen. Läget 600 meter från stranden är idealiskt för att få en så mångsidig och hälsosam vistelse som möjligt. Det är också superenkelt att ta sig in till Tallinn med bussen som går utanför hotellet.

Om hotellet
Hotellet har genomgått en rejäl ansiktslyftning de senaste tre åren och utöver 25-meters simbassäng med bubbelpool fått ett helt nytt lyxigt wellnesscenter med relaxpooler och inte mindre än 7 olika bastuar och givetvis tillhörande SPA bar. På bastuavdelningen finns bastuvärdar som delar med sig av bastutraditioner i den finska bastun och ångbastun. Här finns ett rejält träningscenter med gym och fitnessklasser som yoga, bodypump, zumba, CXworx och vattenträning som vattengympa, vattenzumba och många andra pass.

Här finns också en hel (avskild) lek & bus-våning om 1000 m2 för familjer med barn i alla åldrar; rejäla klätter och lekutrymmen, inomhus-skridskobana och mycket annat. Här får du fri barnpassning för barn över 2 år under dina behandlingar.

Om rummen
Hotellet har 110 fräscha standardrum, superiorrum och sviter. Åtta av rummen är familjerum, perfekta för familjesemestern. Två rum är handikappsanpassade. Rummen är inredda i noggrant utvalda färger vilket gör dem mer personliga.

Vård och behandlingar:
Tallinn Viimsi SPA har en härligt bred inriktning

Medical SPA Här kan du få ett brett utbud hälsobehandlingar som gyttje-, vatten och elektrobehandlingar och nyare behandlingsalternativ t ex kinesiotejp eller djupvävnadsmassage. Här finns rehabiliterande behandlingar för dig med problem med stöd- och rörelseapparaten, radikulär smärta, ledförslitningar eller inflammatoriska ledbesvär. För dig med astma eller kroniska lungsjukdomar erbjuds behandling med joniserat salt.

Wellness SPA Att bara koppla av i Wellnesscentret med relaxpooler, bubbelpooler är nog så avkopplande och avstressande några dagar. Lägg till några kroppsbehandlingar såsom bodywrap och några massage-sessioner och du blir som pånyttfödd.

Beauty SPA Här får du allehanda skönhetsbehandlingar för kropp, ansikte, händer och fötter. Förutom avkopplande behandlingar erbjuds också effektiv vård med high tech apparater som ger snabba resultat när det gäller att föryngra ansiktet eller trimma kroppen.

Sport SPA Träningscentret med rejält gym, exklusivt cardioområde, spinningstudio, simhall och det breda utbudet gruppträningspass gör Viimsi ett ypperligt ställe för att lyfta dig några nivåer i din hälsostatus.

Restaurang:
På Viimsi SPA finns restaurant Meritäht, Café Sushi Time (med suuupergod sushi) och i början av 2014 öppnas hotellets engelska pub.

Konferens:
Hotellet öppnar under 2014 ett helt nytt biograf- och konferenscenter med fyra salonger.

Adress: Randvere tee 11, Viimsi 74001, Harju maakond

Läs mer om erbjudanden på Tallinn Viimsi SPA!    
     
     
     
     

 


 
Tallinn Viimsi SPA Wellness
 
Tallinn Viimsi SPA Wellness
Wellnessavdelningen på Tallinn Viimsi SPA
 
Viimsi SPA dubbelrum

Standard dubbelrum

Viimsi SPA pool
Simbassäng med massage för axlar & rygg
 
Viimsi SPA saltstone sauna
Saltstensbastu, en av sju olika bastuar på Viimsi
 
Viimsi SPA hälsokontroll
På Viimsi SPA får en grundlig hälsoundersökning och behandlingsråd av kvalificead läkare