Egen buss
Hotel
Tallinn
Riga
Vilnius
Aktiviteter
  Guidning
Studiebesök
Restauranger
Spa
Att ta sig runt
Kul & Kuriosa
 
   
 
 

Tervise Paradiis SPA hotell

   

Läge:
Hotellets läge alldeles vid stranden i turisttäta Pärnu är perfekt för den som vill kombinera hälsa med fart och fläkt. Hotellet har åtta våningar och magnifikt badpalats. Hotellet öppnades så sent som 2004 och var då det första fyrstjärniga hotellet i Pärnu.

Om hotellet:
Det finns 112 dubbel eller twin rum och tio sviter med bastu. Många av rummen har balkong med havsutsikt. Det finns även handikappsanpassade och rum för icke-rökare.

SPA behandlingar:
SPA avdelningen finns på hotellets två första våningar och där erbjuder man allt från vanlig massage till infraröd bastu.

Restaurang:
Frukost och middag serveras på hotellets buffé och a la carte restaurang. Hotellet har även en fastfood-restaurang och en romantisk bar på 8 våningen med spektakulär utsikt över havet. Det finns också en bar i badpalatset.

Konferens:
Här finns plats för konferenser om 48 människor. Rum för konferens finns på åttonde våningen med nära tillgång till hotellets ena bar. Det finns även konferensrum för 15 pers med egen bar, bastu och pool.


Övrigt:
På Tervise Paradiis finns någonting för alla smaker, man kan roa sig med bowling, bordtennis, aerobics och gym, göra ett besök i skönhetssalongen, sola solarium och shoppa. Kvällstid är det underhållning i restaurangerna och barerna. Hotellet har även ett kasino.

Adress: Side 14 Pärnu 80010 Estonia

Prisnivå: Gäller per person

Läs mer om vad som ingår i Tervise Paradiis SPA paket!