Egen buss
Hotel
Tallinn
Riga
Vilnius
Aktiviteter
  Guidning
Studiebesök
Restauranger
Spa
Att ta sig runt
Kul & Kuriosa
 
   
 
 

SPA hotell Sõprus

   

Läge:
Hotellet ligger längst Pärnus gröna strandområde med 100 meter till stranden och 10 min promenad till centrum. Ett perfekt hotell för den som till förbygga sjukdomar, påskynda läkning eller helt enkelt bara koppla av i ett semester paradis.

Om hotellet:
Hotellets rum ligger i tre olika byggnader, Villa Sõprus, Vasa-huset och Eha-huset. Villa Sõprus har 14 rum varav en är president svit. Vasahuset har 27 rum varav 12 junior-sviter. Ehahuset är för den vanliga besökaren och har 48 rum. Alla rum är utrustade med WC, dusch, telefon, och de flesta rum har Internetuppkoppling.


SPA behandlingar:
Sõprus är specialister på rehabilitering och förebyggande av hjärtsjukdomar. Detta sker främst genom olika former av rörelseterapi. Man behandlar även kroniska ledinflammationer. Förutom detta har SPAet de flesta vanliga hälsospa behandlingar.

Restaurang:
Hotellets restaurang ligger i Ehahuset och serverar mat 3 ggr om dagen, frukost i form av en smakfull buffé, lunch och middag med servering. Det finns speciell mat för diabetiker, laktosintoleranta, vegetarianer och glutenallergiker. I Villahuset ligger en mysig kafeteria med uteservering sommarsäsong.

Adress: 2 Eha Str., 80010 Pärnu, Estonia

Prisnivå: Gäller per person

Läs mer om vad som ingår i Sõprus SPA paket!