Egen buss
Hotel
Tallinn
Riga
Vilnius
Aktiviteter
  Guidning
Studiebesök
Restauranger
Spa
Att ta sig runt
Kul & Kuriosa
 
   
 
 

Hotel Shnelli

   

Läge:
Ett turistklass hotell som ligger strax utanför Tallinns Gamla Stad. I närheten finner man både Snelli park och järnvägsstationen.

Om hotellet:
Hotellet har 124 rum med två valbara utsikter, antingen Gamla Stans vackra kullerstensgator och pittoreska hus, eller dammen i Snelli park och järnvägsstationen. Hotellets sju våningar innehåller 122 twin/dbl rum, 2 familjerum och 2 singelrum. Familjerummen är mkt rymliga och det finns möjlighet till extrasängar.
Hotellet är inrett i vackra blåa och gröna nyanser. Hotellkorridorerna ger anspelningar till järnvägen och väggarna pryds av naturbilder. Det finns rum för allergiker, icke-rökare och funktionshindrade. Alla rum har kabel-tv, direct-dial telefon och dusch eller badkar. Om man går genom glasgalleriet på hotellet kommer man rätt in i järnvägsstationen där man har tillgång till Shnelli dagspa & salong, två kasinon Olympic och Playin och ett hansabankkontor.

Restaurang:
Restaurangen som förutom en bistro också ligger i järnvägsstationen heter "Travel" och har plats för 130 ätande. Den vackert inredda restaurangen serverar rätter inspirerade främst av det estniska köket. Förutom den vanliga restaurangavdelningen finns "the fireplace room" som är inrett mysigt med soffor och självklart en öppen brasa. Denna avdelning är helt privat och måste bokas i förväg. Perfekt för affärsmöten och privata tillställningar.

Shnelli Dag SPA:
De tjänster som erbjuds i Shnellis dag SPA är följand: klassisk massage, amomamassage, massage med heta stenar, hydromassage, ansikts-, hand- och fotbehandlingar, hårborttagning, hårklippning och färgning, solarium och saltkammare.

Adress: Toompuiestee 37
10133 Tallinn