Egen buss
Hotel
Tallinn
Riga
Vilnius
Aktiviteter
  Guidning
Studiebesök
Restauranger
Spa
Att ta sig runt
Kul & Kuriosa
 
   
 
 

Reval Hotel Olympia

   

Läge:
Olympia beskriver sig själva som det mest flersidiga konferens och affärshotellet i Estland. Och faktiskt är det en ultimat plats för möten när man har plats för upp till 1000 besökare. Hotellet byggdes 1980 och var en del av förbredelserna inför det 22:a Olympiska spelen. År 1998 renoverades hotellet från topp ill tå.
Olympia ligger mitt i stan mitt i de stora affärsdistrikten och med bara några minuters promenad till Gamla Stan. De flesta övriga attraktioner ligger också runtomkring, med antingen gångavstånd eller en kortare taxiresa bort.

Om hotellet:
Olympia har 390 rum och sviter. Rummen går i svaga ljusa pastellfärger och klassisk inredning. Rummen finns i hotellets fyra gästvåningar och alla har fina vyer över stan. I rummen ingår bad el dusch, badrock, hårtork, tv, minibar, direct-dial telefon och trådlös internetuppkoppling. I de flesta rum ingår byxpress, kassaskåp och AC. Det finns rum för allergiker, handikappade och icke-rökare. Barn under 12 år bor gratis i sina föräldrars rum.

Restaurang:
Olympias nyöppnade restaurang Senso beskrivs som "där avslappnad stämning möter perfekt service". Man kan hitta restaurangen på andra våningen i hotellet. Något som gör att Senso sticker ut från mängden av vanliga hotellrestauranger är den orginella vackra designen i jordnära färger och material. I entrén till restaurangen finner du ett vinrum. Sedan förbi hotellets cocktailbar får man syn på Sensos "öppna" kök, något som får sinnen att vakna till liv och antagligen sina smaklökar också. Njut sedan av den flersidiga maten i en härligt avslappande miljö.
Hotellet har även ett eget café, som heter Boulevard. Här serverar smoothies, fruktiga juices och fräscha sallader, och självklart bakverk och varma drycker. Här finns även ett lekrum för barn och tillgång till internet.
På Revals första våning finns också en engelsk pub. Där serveras engelsk öl ur tapp och engelsk musik spelas i bakgrunden. Perfekt hak för ölsmakare.

Adress:
Liivalaia 33 Tallinn 10118