Egen buss
Hotel
Tallinn
Riga
Vilnius
Aktiviteter
  Guidning
Studiebesök
Restauranger
Spa
Att ta sig runt
Kul & Kuriosa
 
   
 
 

Radisson SAS hotell

   

Läge:
Hotellet har en perfekt placering med bara 10 minuters färd till både hamnen och flygplatsen. Det är även mycket nära till Gamla Stan och nöjes- och affärsdistrikten. Även piritas vita långa ständer ligger nära, bara en kvarts färd från hotellet.

Om hotellet:
Hotellet har hela 280 rum varav 10 st är sviter, 3st är executive sviter och en är presesidentsvit. Den ligger på toppen av byggnaden och har en spektakulär utsikt över Gamla Stan. Alla rum har bredband och trådlöst internet.
Standard rummen är inredda i fyra olika teman. Skandinavisk design, Orientalisk, Italiensk och maritimsk. Något för alla smaker! Rummen har kassaskåp, luftkonditionering, betal-tv, radio, direct-dial telefon med telefonsvarare och byxpress.

Restaurang:
Hotellets restaurang Seasons ligger på första plan i hotellet och är inspirerat av det franska köket. Restaurangen är känd för sin fina mat och service och har upp 150 platser. Det är även här som hotellets fruskost buffé serveras, som går under namnet "Super breakfast buffet"!
Madissoni Grill & Bar ligger på andra våningen och är ett perfekt ställe för affärsmöten och eller mötesplats för vänner. Här serveras nygrillat tillsammans med läskande kylda förfriskningar. Baren är på andra våningen i hotellet och är mycket mysig. Förutom en lobbybar har Radisson även en bar som heter Lounge 24. Den ligger på 24 våningen i hotellet vilken ger 90 m ovanför mark. Underbar utsikt på uteterassen över staden och havet. Här serveras snacks och förfriskningar. Detta ställe är perfekt för evenemang som receptioner, presentationer och presskonferanser m.m.

Konferens:
Radisson SAS har en av de största konferenscentrena i Tallinn. Förutom sitt stora bankettrum med plats för 350 pers finns det 15 välutrustade mötesrum på det olika våningarna. Receptioner med upp till 400 gäster kan hållas här. När det gäller mat&dryck finns det mycket att välja mellan, bla. en speciell nyttig buffé, men även bakverk och kakor. Lunch och middag serveras i restaurang Seasons privata rum, där man får äta ostört.

Övrigt:
På hotellet finns även rum där man kan göra kaffe eller te, och morgonsauna, allt för att du skall få en så bra start på dagen som möjligt!
Du har även tillgång till hotellets eget hälsocenter med fullt utrustat gym.
Hotellet har limosineservice, barnvakt om efterfrågas, biljetter till museer och försäljning av Tallinnkortet, transport från flygplatsen och tvättservice.

Adress: Rävala pst.3
10143 Tallinn, Estonia

Prisnivå: Gäller per person