Egen buss
Hotel
Tallinn
Riga
Vilnius
Aktiviteter
  Guidning
Studiebesök
Restauranger
Spa
Att ta sig runt
Kul & Kuriosa
 
   
 
 

Hotel Metropole

   

Läge:
Metropole är det mest eftertraktade hotellet i Gamla Stan. Hotellet är byggt i en historisk byggnad som är totalt renoverad på insidan i ljus Skandinavisk design. Det ligger bara fem minuters gångavstånd från Centrala Tågstationen och enbart 15 min taxiresa från Rigas flygplats.

Om hotellet:
Hotellet har 80 rum varav 40 singel, 36 dubbel och 4 sviter. Alla rum har telefon, TV med stort kanalutbud, minibar och privat badrum med antingen badkar eller dusch.

Restaurang:
Columbine Restaurant kan erbjuda allt ifrån exklusiv à la carte till delikat speciallunch. Kockarna som är från Skandinavien och Lettland är jätteduktiga på Skandinaviska rätter och traditioner. Hotellbaren och Columbine Restaurang används såväl av hotellgäster också lokalbor. Hotellet har också en mer privat restaurang, Eurolink, som är ett perfekt ställe för en affärslunch eller en romantisk middag. Här är den populäraste rätten restaurangens kända räkbuffé.

Konferens:
Det finns två rum på hotellet för affärsmöten, och dessa är båda utrustade med modern teknik.

Övrigt:
Hotellets gäster är välkomna att slappna av i hotellets sauna och gym efter en stressig dag på stan. Gymmet är modernt utrustat. Den professionella personalen garanterar en trivsam vistelse och en service som kommer att uppfylla dina förväntningar.

Adress: 36/38 ASPAZIJAS BOULEVARDRIGA LV 1050

Prisnivå: Gäller per person