Egen buss
Hotel
Tallinn
Riga
Vilnius
Aktiviteter
  Guidning
Studiebesök
Restauranger
Spa
Att ta sig runt
Kul & Kuriosa
 
   
 
 

Hotel Ratonda

   

Läge:
Ratonda ligger väldigt centralt alldeles bredvid parlamentet och ministeriet. Läget är perfekt med gångavstånd till flera butiker, restauranger och barer. Tio minuters promenad till Gamla Stan.

Om hotellet:
Hotellet har 51 rum, 24 singel och 23 dubbel och fyra lyxsviter. Alla rum har dusch, telefon, kabel-tv, minibar, luftkonditionering, Internetuppkoppling och hårtork. Sviterna har kassaskåp.

Restaurang:
En rejäl frukost serveras från sju till tio på vardagar och åtta till elva på helger. Vill man hellre äta på rummet är roomservice tillgänglig från sju på morgonen till midnatt!
Frukosten och middagen serveras på hotellrestaurangen som kan ordna måltid efter önskemål. Allt från mottagningar till cocktailpartyn, affärsluncher och konferensluncher.

Konferens:
Det finns två fullt utrustade konferensrum, ett med 20 platser och ett med 80. Fika och lunchbuffé går att beställa. Detta är en perfekt plats för konferenser!

Övrigt:
För bilresenärer har hotellet bevakad parkering. Det finns även möjlighet att förvara dyrbarheter säkert. Hotellet erbjuder väckning per telefon och att orda med taxiresor. Hotellet har även biluthyrning, tvätt och kemtvätt.

Adress: Gedimino av.52/1, 01110 Vilnius

Prisnivå: Gäller per person