Egen buss
Hotel
Tallinn
Riga
Vilnius
Aktiviteter
  Guidning
Studiebesök
Restauranger
Spa
Att ta sig runt
Kul & Kuriosa
 
   
 
 

Hotel Conti

   

Läge:
Hotell Conti är beläget i en vacker byggnad i Vilnius Gamla Stan. Utsikten från dess högre våningar ger en underbar panoramautsikt över den vackra staden.

Om hotellet:
Conti har 88 rum med plats för 176 gäster. Det är lätt att anpassa rummet efter sin ekonomi eftersom det finns flera olika sorters rum att välja på, singel, dubbel, affärsklass, lyxklass och sviter. Atmosfären, arkitekturen och inredningen har en klassisk känsla som reflekterar känslan som finns i Gamla Stan. I flera av hotellrummen kan man hitta flera fotografier från Vilnius förr i tiden och i lobbyn finns en fontän. För att skydda sina gäster från att störas i sin sömn att Vilnius nattliv har man installerat ljudtestade dubbla rutor i fönstren, och det finns även ljustestade rullgardiner för den som vaknar lätt av solljus. Alla rum har luftkonditionering, Internetuppkoppling, kabel tv, telefon och minibar.

Restaurang:
Restaurangen serverar det spännande Litauiska köket, och även andra Europiska rätter. Restaurangen Anordnar även fester och mottagningar om så önskas. Mat kan levereras till rummet dygnet runt. Taket i restaurangen är glas vilket ger en underbar utsikt över himlen. Även livemusik.
Bredvid restaurangen ligger lobbybaren som serverar snacks och förfriskningar.

Konferens:
Conti har fyra konferensrum i olika storlekar, men alltifrån 12 till 250 platser. All nödvändig teknisk utrustning finns på plats.

Övrigt:
Hotellet har flera olika erbjudanden bla. naturresor, sightseeing i stan, sightseeing i judedistrikten och turer i stadens nattliv.

Adress: Raugyklos str. 7/2, Vilnius

Prisnivå: Gäller per person