Egen buss
Hotel
Tallinn
Riga
Vilnius
Aktiviteter
  Guidning
Studiebesök
Restauranger
Spa
Att ta sig runt
Kul & Kuriosa
 
   
 
 

Hotel Lielupe

   

Läge:
Hotellet är beläget i den vackra badorten Jurmala, i den mysiga staden Bulduri, som är centrum för alla händelser i Jurmala. Det ligger bara ett stenkast till stranden och ca 2 mil från huvudstaden Riga. Stället är som upplagt för att slappna av och idealiskt för en SPA-resort, bara att andas de friska vindarna från havet och se den vackra naturen och stranden gör under för kroppen och sinnet.

Om hotellet:
Lielupe har 207 rymliga rum både i budget/turist klass nivå, och finare businessklass. Alla rum har balkong, toalett, dusch alt badkar, kabel TV och telefon. De dyrare rummen har även luftkonditionering, kassaskåp och minibar. Rum med kök, sauna och jacuzzi finns också.

Restaurang:
Mat serveras på restaurangen på tionde våningen, plus två andra hotell barer. Drinkarserveras vid utomhuspoolerna hela sommaren.

Konferens:
Det finns konferens rum med platser upp till 500 personer. Rummen är utrustade med state-of-the-art teknologi och inkluderar ett businesscenter.

Övrigt:
Det finns ett fler tal vackra inomhuspooler och flertalet aktiviteter finns att välja mellan på hotellets SPA och sportanläggning.

Adress:
BULDURU AVENUE 64/68
Jurmala LV-2010

Prisnivå: Gäller per person