Egen buss
Hotel
Tallinn
Riga
Vilnius
Aktiviteter
  Guidning
Studiebesök
Restauranger
Spa
Att ta sig runt
Kul & Kuriosa
 
   
 
 

Hotell i Lettland

 

Hotell i
Riga
Jurmala

Riga

Tia Hotel

Tia Hotel är modernt ett 3 stjärnigt hotell, ligger mycket bra till nära gamla stan men med bara några minuter till flygplats, tågstation och hamn...Läs mer om Tia Hotel här!

 

 
 

Hotel Bruninieks

Hotel Bruninieks ligger i Riga centrum med gångavstånd till gamla stan. Bruninieks betyder knekt på lettiska. Huset är byggt 1905 och renoverat... Läs mer om Hotel Bruninieks här!

 

 

Riga Hotel

Mitt emot Operan och Frihetsmonumentet, vid porten till gamla stan med alla historiska monument, ambassader, banker, shopping och underhållning ligger Riga Hotel...Läs mer om Riga Hotel här!

 

 

Hotel Kolonna

Hotel Kolonna är placerat helt perfekt i centrum, ett stenkast från Dome Square, mitt i hjärtat av Gamla Stan. Hotellet är byggt i en historisk byggnad som på insidan är helt renoverad, med alla moderna bekvämligheter som ett nytt hotell ska ha...Läs mer om Hotel Kolonna här!

 

 

Domina Inn Riga

Ligger centralt med gångavstånd till den vackra medeltida Gamla Stan.Hotellet har 110 vackert inredda rum med tillhörande snabb Internetuppkoppling, kassaskåp, mini-bar, kabel TV, telefon och hårtork... Läs mer om Domina Inn Riga här!

 

Hotel Metropole

Metropole är det mest eftertraktade hotellet i Gamla Stan. Hotellet är byggt i en historisk byggnad som är totalt renoverad på insidan i ljus Skandinavisk design...Läs mer om Metropole här!

 

 

Hotel Viesturs

Hotell Viesturs ligger på en lugn och tyst sidogata, i en historisk byggnad, mitt i centrala stan. Byggnaden är från 1600-talet men insidan har blivit renoverad till ett modernt 2000-tals hotell...Läs mer om Viesturs här!

 

 

Hotel Viktorija

Hotell Viktorija ligger i en femvåningar hög Art Nouveau byggnad mitt i centrum, bara ett stenkast från Rigas järnvägsstation och bara 15 minuters taxiresa från flygplatsen... Läs mer om Viktorija här!