Egen buss
Hotel
Tallinn
Riga
Vilnius
Aktiviteter
  Guidning
Studiebesök
Restauranger
Spa
Att ta sig runt
Kul & Kuriosa
 
   
 
 

Jurmala SPA & Konferens

   

Läge:
Ligger beläget i den populära badorten Jurmala, 25km från huvudstaden Riga. Jurmalas grönska, dess klarblåa vatten och vita oändliga stränder har i över 100 år varit Lettlands främsta badort och ett perfekt ställa att driva ett SPA på. Spat står för mycket hög kvalitet och ligger mitt på Jurmalas största promenadstråk, Jomas, som är navet i ortens händelser och underhållning. Jurmala bjuder på alla möjliga aktiviteter så det är definitivt något för varje smak. Jurmala är även populäraste orten för konferenser, såväl nationella som internationella.

Om hotellet:
Hotellet har 114 dubbelrum, 66 deluxe dubbelrum, 4 junior sviter, 4 sviter och 2 rum som är rullstolsanpassade.

Restaurang:
Restaurangen är av ett romantiskt slag och har 330 sittplatser. Här kan man ordna bröllop, fester och andra tillställningar. Lobby baren har plats för 90 personer. Det finns även en Sky bar med utsikt över de vackra stränderna i Jurmala, och dessutom ett utomhuscafé på terrassen som också bjuder på magnifik utsikt.

Konferens:
Hotellet har 8 fullt utrustade konferens salar där den största har 300 platser, samt ett businesscentrum

Övrigt:
Aktiviteter som finns att erbjuda är bla. Fysioterapi, massage, ECG, pärlbad, undervattensmassage, vattengymnastik, morgongymnastik, leromslag, saltkammare, hälsokapsel, akustisk bädd (ljudbädd) och ljusterapi. Det finns även en skönhetslounge där du kan klippa dig, skaffa pedikyr, spraya solbränna och annan kropps- och skönhetsvård.

Prisnivå: Gäller per person