Egen buss
Hotel
Tallinn
Riga
Vilnius
Aktiviteter
  Guidning
Studiebesök
Restauranger
Spa
Att ta sig runt
Kul & Kuriosa
 
   
 
 

Georg Ots SPA hotell

   

Läge:
Ligger längst bort av hotellen i Kuressaares vik. Vacker utsikt över vattnet och biskopsborgen.

Om hotellet:
Det nybyggda hotellet är känt som Estlands första lyxSPA och har vunnit pris för sin inredning. Hotellet har samma ägare som Tallinns femstjärniga hotell Three Sisters. Det finns 91 hotellrum. Rummen har kingsizesäng/twinsäng, bekväma fåtöljer, CD-spelare, radio, TV, minibar, Internetuppkoppling, badkar/dusch, luftkonditionering, badrock i bomullstyg och slippers.


SPA behandlingar:
Hotellet har alla möjliga skönhets- och välmåendebehandlingar.

Restaurang:
I a la carte restaurangen på första våningen serveras fräsch frukost kl.7.00 till 11.00. Absolut Lounge är det perfekta mötesrummet och går att hyra från 10.30. Nyttigt och gott snacks och fruktrika cocktails gör mötet till en bra start på dagen. Från kl.12.00-23.00 serveras middag i restaurangen. Menyn är fullspäckad av traditionella delikatesser i hälsans tecken. Bara de bästa råvaror från lokala farmare används. Under sommarsäsongen öppnas terrassen för matgäster med en magnifik utsikt över Kuressaares strand.

Konferens:
Hotellet är en perfekt plats för att kombinera arbete med avslappning. Det finns två konferensrum Muhu med 20 platser och Gotland med 100 platser.

Övrigt:
Valutaväxling, bagagerum, tvätt och kemtvätt, DVD uthyrning, gratis parkering, transfer, bil- och cykeluthyrning, lekrum. I närheten finns hiking, surfmöjligheter, ponnyridning och tennis.

Adress: Tori 2 93815 Kuressaare

Prisnivå: Gäller per person

Läs mer om vad som ingår i GeorgOtts SPA paket!