Egen buss
Hotel
Tallinn
Riga
Vilnius
Aktiviteter
  Guidning
Studiebesök
Restauranger
Spa
Att ta sig runt
Kul & Kuriosa
 
   
 
 

Hotell i Estland

Klicka här för SPA hotell!

 

  Tillbaka till Hotell i Estland sida ett!

Hotell i Tallinn

Merchant's House

Merchant's House ligger perfekt mitt i Gamla Stan. Hotellets inredning går i medeltida stil och taket består av träbalkar. Hotellet har 37 rum, av vilka 4 är sviter. Fönsterna har utsikt mot antingen kullerstensgatorna i Gamla Stan, eller den mysiga innegården. För de som vill bo riktigt kungligt... Läs mer om Merchant's House här!

 

 

Hotel Taanilinna


Taanilinna är ett mysigt hotell i Gamla Stan som öppnade sina portar så sent som 2002. Byggnaden som Taanilinna huserar i har sina anor på 1800-talet vilket hotellet har tagit tillvara på i din inredning och atmosfär. Hotellet vill med sina blott 20 rum skapa en personlig och hemtrevlig känsla som inte finns på samma sätt på stora hotell...Läs mer om Taanlinna här!

 

 

Scandic Palace

Palace ligger beläget i de centrala delarna av Tallinn, precis som sitt lite enklare systerhotell Scandic St. Barbara. Hotellet ligger bara ett stenkast från Gamla Stan och bara några minuters gångavstånd från affärs- och shoppingdistrikten...Läs mer om Palace här!

 

 

Meriton Grand Hotel Tallinn

City Hotell, byggt 1964 och renoverat 1999, beläget i ambassadsområdet nära Estniska Parlamentet. 164 rum med alla bekvämligheter, inklusive 6 sviter och en President svit. I hotellet finns två restauranger, två barer, nattklubb, café...Läs mer om Meriton Grand här!

 

 

Hotel Reval Olympia

Olympia beskriver sig själva som det mest flersidiga konferens och affärshotellet i Estland. Och faktiskt är det en ultimat plats för möten när man har plats för upp till 1000 besökare. Hotellet byggdes 1980 och var en del av förbredelserna inför det 22:a Olympiska spelen...Läs mer om Olympia här!

 

 

Radisson SAS

Hotellet har en perfekt placering med bara 10 minuters färd till både hamnen och flygplatsen. Det är även mycket nära till Gamla Stan och nöjes- och affärsdistrikten. Även pititas vita långa ständer ligger nära, bara en kvarts färd från hotellet...Läs mer om Radisson SAS här!

 

 

The Three Sisters Hotel

Three Sisters är ett 5-stjärnigt hotell som ligger i hjärtat av gamla stan. "The Three Sisters", som huset heter, byggdes 1362 är renoverat 2003 för hotellet som då... Läs mer om The Three Sisters här!