Egen buss
Hotel
Tallinn
Riga
Vilnius
Aktiviteter
  Guidning
Studiebesök
Restauranger
Spa
Att ta sig runt
Kul & Kuriosa
 
   
 
 

Hotel Kolonna

   

Läge:
Hotel Kolonna är placerat helt perfekt i centrum, ett stenkast från Dome Square, mitt i hjärtat av Gamla Stan. Hotellet är byggt i en historisk byggnad som på insidan är helt renoverad, med alla moderna bekvämligheter som ett nytt hotell ska ha. Rigas flygplats ligger bara 12 km bort.

Om hotellet:
Det finns 53 rum på hotellet, alla smakfullt inredda med tillhörande TV, telefon, skrivbord, Internetanslutning och dusch. Rummen högst uppe i hotellet har även luftkonditionering. Lyx dubbel svit på takvåningen finns även tillgänglig. Från de övre våningarna är utsikten över den spännande medeltida staden magnifik och många av de mest kända turistattraktionerna ligger väl inom synhåll. Några av rummen har kassaskåp.

Konferens:
Hotellet har rum för seminarium och möten, som är utrustade med modern teknik.

Restaurang:
Kontinental frukost ingår och serveras på det trendiga caféet Emihla Gustava chocolatiers på första våningen. En perfekt start för en dag av härlig shopping, rundturer eller affärer.

Övrigt:
Hotellet är känt för sin unga serviceinriktade personal som allt för att du ska trivas under din vistelse. Hotellet tar kreditkort.

Adress: Tirgonu 7/9 Riga

Prisnivå: Gäller per person