Egen buss
Hotel
Tallinn
Riga
Vilnius
Aktiviteter
  Guidning
Studiebesök
Restauranger
Spa
Att ta sig runt
Kul & Kuriosa
 
   
 
 

SPA Weekend Jurmala SPA, Lettland

   

Unna dig en SPA resa till Jurmala SPA. Koppla av på ett av Baltiska Rivierans tjusigaste hotell Jurmala SPA, bara 25 km från Riga! Starta dagen med en uppfriskande besök på Wellness Oasen, avrunda med ett skön saltskrubb i ångbastun. Ta en långpromenad på Jurmalas 30 km långa vita strand -det är otroligt avkopplande året runt. Känn stressen släppa...

Promenera eller ta en cykeltur bland Jurmalas vackra hus i en salig mix av nya hus i hyper modern design och gamla hus som andas ljuvlig snickarglädje. Smyg in på något av de många caféerna, prova någon av de otaligt många frestande bakelserna.

Kryp upp på massagebänken och njut av en härlig massage och andra behandlingar vi bokat upp för dig...Du kommer garanterat att sova som en bebis när du kryper ned i din sköna säng.

Ta en dagstur in till centrala Riga och strosa runt i Gamla Stan, beundra alla vackra byggnader. Visste du att Riga har flest bevarade Jugendhus i norra Europa? Prova någon av alla goa mysiga restauranter, besök Rigas många butiker eller shoppingcenter. Vid marknaden i Zeppelinarhangarerna möter du lokalbefolkningen som säljer allt från fiskarstövlar till tomater och sopkvastar. Denna marknad är absolut en riktig lokalmarknad!

Prisexempel:
I paketet ingår:
-Flyg från Arlanda, Köpenhamn eller Oslo
-Boende i bekvämt dubbelrum
-Frukost & middag
-2 behandlingar per övernattning
-Tillgång till Wellness Oasis med pooler och bastuar
-Tors-Sön, 4 dagar, 3 nätter fr SEK 4290:-/person i dubbelrum
-Sön-Tors, 5 dagar, 4 nätter fr SEK 4 650:-/person i dubbelrum

Varmt välkommen med dina önskemål, frågor eller bokningsförfrågan på telefon 031-775 2715 eller mail info@estlandspecialisten.sePå Jurmala SPA finns även riktigt bra möjligheter för en kreativ konferens!

 

Nyfiken på andra alternativ? Läs mer om våra andra erbjudanden:

Lång SPA Weekend Tallinn, Estland

Kombinationsresa Riga & SPA i Jurmala, Lettland

Kombi-resa 3 nätter SPA + 2 nätter i Tallinn

 


Jurmala-SPA-Weekend
Jurmala-SPA-Wellness
jurmala-spa-standardrum
 
SPA-weekend-Jurmala