Egen buss
Hotel
Tallinn
Riga
Vilnius
Aktiviteter
  Guidning
Studiebesök
Restauranger
Spa
Att ta sig runt
Kul & Kuriosa
 
   
 
 

City SPA Weekend i Riga, Lettland

   

Äntligen ett riktigt bra alternativ för dig som gillar både cityweekend och SPA. På Opera hotel & SPA frå du det bästa av två världar; nära till kultur, bra krogar, fin shopping. Samtidigt har du tillgång till hotellets mysiga SPA avdelning med relaxpool, bastuar och behandlingar. Hotellets restaurant serverar god mat i trevlig miljö -om du hellre slappar på hotellet hela dagen.

Kryp upp på massagebänken och njut av en härlig massage och andra behandlingar vi bokat upp för dig...Du kommer garanterat att sova som en bebis när du kryper ned i din sköna säng.

Du bor mitt emot Gamla Stan där du kan strosa runt och beundra alla vackra byggnader och ana Rigas rika historia. Visste du att Riga har flest bevarade Jugendhus i norra Europa? Prova någon av alla goa mysiga restauranter, besök några av Rigas många butiker eller shoppingcenter. Underkläder och skor är våra favoriter att inhandla i några av Rigas butiker.

Vid marknaden i Zeppelinarhangarerna möter du lokalbefolkningen som säljer allt från fiskarstövlar till tomater och sopkvastar. Denna marknad är absolut en riktig lokalmarknad där du kan fynda riktiga yllekoftor, varma handskar och fårskinnsulor till vinterskorna samt mycket annat Missa inte det rikliga utbudet med BAKELSER! Mums!!


I resan ingår


-Flyg från Arlanda, Köpenhamn eller Oslo
-3 nätter i bekvämt dubbelrum inkl frukost
-Lån av morgonrock och tofflor
-Obegränsade besök SPA centret (bastu, ångbastu och avkopplingspool
-1 behandling per övernattning av följande:
-Handmassage 20 min
-Huvud, nacke och ryggmassage 20 min
-Ansiktsmassage 20 min
-Paraffinbehandling för händer 20 min

PRIS: från SEK 3590:-/person i dubbelrum
Särskilda bagageregler gäller!

Vi har alltid personlig service och hjälper till med det mesta inför din resa. Varmt välkommen med dina frågor och bokningsförfrågan på telefon 031-775 2715 eller info@estlandspecialisten.se

 

Nyfiken på andra alternativ? Läs mer om våra erbjudanden:

Kombi-resa 3 nätter SPA + 2 nätter i Tallinn

Kombinationsresa Riga & SPA i Jurmala, Lettland

Lång SPA Weekend Tallinn, Estland

  

 


City-SPA i Riga