Egen buss
Hotel
Tallinn
Riga
Vilnius
Aktiviteter
  Guidning
Studiebesök
Restauranger
Spa
Att ta sig runt
Kul & Kuriosa
 
   
 
 

Restauranger i Riga

   

Restaurang Rozengrals är en restaurang i medeltida stil mitt i hjärtat av Rigas stadsdel Gamla Stan. Restaurangen är belägen i en av Rigas gamla vinkällare. Den mysiga belysningen består av enbart stearinljus och för att ännu mer förstärka det intrycket från förr är personalen klädd i medeltida kläder.
På helgen spelas medeltida musik i restaurangen.
En spännande sak med köket på restaurangen är att man endast använder råvaror som fanns under medeltiden. T.ex. finns det varken potatis eller glass på menyn.
Trerättersmiddag för gruppbokning kostar från 27 EUR per person.

Restaurang Put Vejini är en liten mysig restaurang belägen mitt i Gamla Stan. Den är inredd i typsisk Lettisk stil vilket faktiskt påminner mycket om tysk. En ringlande trappa leder upp till huvudhallen i restaurangen på andra våningen. På första våningen har restaurangen en grill-bar, och ölkällare och ett litet Cappuccinorum för mindre grupper. Förutom det traditionella Lettiska maträtterna serverar även restaurangen ett det bästa ur det Europeiska köket. Kalla nätter tänds en gnistrande brasa.
Trerättersmiddag för gruppbokning kostar från 15 EUR per person.

Restaurang Livonija är beläget i en liten vinkällare alldeles bredvid The Small Guild Hall i Gamla Stan. Det är en medeltida stil på restaurangen och man serverar traditionell lettisk och internationell mat.
Trerättersmiddag för gruppbokning från 15 EUR per person.

Restaurang Charleston ligger i centrala Riga på en av de lugnaste gatorna i affärs- och shopping distrikten med 10 till 15 min promenad till Gamla Stan. Restaurangen är mysigt inredd med några mexikanska inslag. Charleston är en elegant restaurang som erbjuder hög klassig service och ett smakfullt Internationellt kök.
Trerättersmiddag för gruppbokning från 24 EUR per person.